Pedagogisch beleid peuteropvang

By on 8 juni 2016

Het algemeen pedagogisch beleid als kader van de organisatie

Om ouder(s), medewerkers van Samen Spelen en derden (o.a. gemeentelijke instellingen als GGD) inzicht te geven in de werkwijze van onze organisatie en waar wij voor staan, is het algemeen pedagogisch beleidsplan ontwikkeld. Het beschrijft onze visie en kernwaarden, en geeft onze uitgangspunten weer.

Download hier ons pedagogisch beleid voor onze peuteropvang bij ‘T Neske, de Geluksvogel en De Maasöpkes: pedagogisch-beleid SSP 2016

Bericht over het persbericht vd Gemeente Maastricht

By on 7 december 2015

 Bericht over het persbericht vd Gemeente Maastricht

Op vrijdag 4 december heeft de Gemeente Maastricht een persbericht doen uitgaan, waarbij Samen Spelen genoemd is als zijnde een van de kinderopvangorganisaties die betrokken zijn bij de harmonisatie peuterspeelzalen en kinderdagopvang in Maastricht.

Wij willen bevestigen dat wij inderdaad betrokken zijn bij dit project. Zo gauw wij hier mee informatie over kunnen verstrekken, zullen wij dit doen.

Affordable Art Fair

By on 14 april 2014

Samen Spelen Wyck heeft de opvang verzorgt voor de Affordable Art Fair. IMG_6655
Het was een drukke en gezellige boel geworden en de kinderen hebben samen met onze leidsters mooie dingen geknutseld.
Ga naar onze facebookpagina om de foto’s te bekijken!

 

 

Samen Spelen Wyck met een nieuwsartikel online op wijlimburg!

By on 3 april 2014

Directie Check5 start tegen de stroom in een kinderdagverblijf (Thessa en Martje Paanakker en Janine Schell)
Per 1 april opent Samen Spelen haar kindercentrum in Wyck, geheel tegen de marktontwikkelingen in…

Klik hier om het volledige artikel te lezen: http://www.wijlimburg.nl

Feestelijke opening 22 maart

By on 30 januari 2014

children kid in a party with messy colorful paperNa een lange periode van voorbereiding is het bijna zover: Samen Spelen gaat voor het eerst haar deuren openen! Ouders uit Wijck en hun kinderen, maar ook andere bewoners zijn erg blij dat er binnenkort weer een kinderdagverblijf in de eigen wijk is. Voor iedereen die een kijkje wil komen nemen, organiseren wij op zaterdag 22 maart een feestelijke OPEN dag, de dag waarop we onze opening vieren. Behalve de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen en informatie in te winnen over onze opvang, zullen er ook allerlei leuke activiteiten voor jong en oud worden aangeboden. Meld je aan voor dit event op onze facebookpagina.

Dagprogramma:

14.00uur tot 17.00uur:

onze locatie is geopend voor rondleidingen. Neem een kijkje in onze kinderopvang, buitenschoolse opvang en natuurlijk onze tuin! In de verschillende ruimtes zullen er  activiteiten voor kinderen plaatsvinden zoals knutselen en schminken.

17.00uur tot 18.00uur:
officiële opening Samen Spelen Wyck en receptie.